Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Persoonlijke service voor tevredenheid op lange termijn

Borcalor begeleidt je in elke fase van het project. Wanneer je project is voltooid, profiteer je daarna nog van een persoonlijke service met één unieke contactpersoon die voor je klaarstaat. Is er een probleem? Dan staan onze technische medewerkers 24/7 paraat.

Onze interne service technici kennen je installatie van binnen en van buiten kennen. Daardoor komen zij, én jij, nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Service & Onderhoud

Goed onderhouden voor een lang leven

Met een goed onderhoud bespaar je op onnodige reparaties. Voor het jaarlijkse onderhoud of eventuele herstellingen van je koelinstallaties, klimatisatie of ventilatiesysteem kan je altijd een beroep doen op Borcalor.

 

Preventieve monitoring

Je installatie gaat langer mee als je ze goed verzorgt. Borcalor helpt je daarbij. Via preventieve controles en digitale monitoring van je systeem presteert je apparatuur optimaal en duurzaam op lange termijn. Zo voorkomen we dat problemen opduiken voor ze een effectief een probleem worden. En vermijden we dure herstelkosten.

 

Al gehoord van ons Care Service Plan?

100% op beide oren slapen doe je met ons Care Service Plan. Als partner van Borcalor kun je dan rekenen op een flexibel pakket van geïntegreerde diensten, die we voortdurend verder optimaliseren.

Ons Care Service Plan is een serviceformule op jouw maat. Elke installatie is anders en elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke operationele en financiële behoeften. Ontdek onze vier formules voor een duurzaam onderhoudscontract.

100% gemoedsrust, 0% zorgen?