Over Borcalor

Over Borcalor

Klimaat verzorgen en mensen ontzorgen

Borcalor is al 60 jaar een gevestigde waarde op het vlak van verwarming, koeling, ventilatie en sanitair. Inderdaad, sinds 1963 hebben we een passie voor techniek en maatwerk.
Logisch dus dat we altijd het optimale resultaat nastreven: oplossingen op maat met de perfecte balans tussen efficiëntie, kosten en duurzaamheid. Zo creëren we de ideale werk-, leef-, winkel- en bedrijfsomgeving voor onze klanten.

Onderdeel van sterke groep

Als lid van Climagroup kan Borcalor rekenen op de knowhow en ervaring van 6 familiebedrijven die de krachten bundelen. Daardoor kan Borcalor zijn aanbod nog versterken en zijn we overal in België actief, 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Zoals bij alle bedrijven van Climagroup vertrouw je bij Borcalor op een servicemodel dat volledig op je activiteit is afgestemd. Optimaal comfort, duurzame en energie-efficiënte installaties en een gegarandeerde dienstverlening.

Climagroup staat voor expertise in duurzaamheid, digitalisering en operationele efficiëntie. De groep is het resultaat van een succesvolle samenwerking, eigen specialisaties en jarenlange bekwaamheid. We delen onze kennis, ervaring en passie met elkaar om zo altijd meer voor onze klanten te kunnen betekenen.

Zoek je een ervaren partner met planeetvriendelijke oplossingen?